Off-topic

Sijoittaja-Tursaan eka tviitti!

Pitkään ajattelin, että Twitterillä ei ole minulle mitään annettavaa. Eihän minulla ole mitään sanottavaa Suurelle Yleisölle™. Mutta kuinkas sitten kävikään? Parisen vuotta sitten liityin palveluun seuratakseni it-alaan liittyviä uutisia ja julkistuksia. Tähän Twitter onkin ollut hyvä väline. Yhtään tviittiä en kuitenkaan ole omissa nimissä visertänyt.

2017-02-19-19_19_18-sijoittajatursas-sijoitustursas-_-twitter

Kun nyt sitten useampi bloggaajakollega on läsnä myös Twitterissä niin ei tässä vastarinta enää auta – löydätte Tursaan jatkossa myös viserryspalvelusta nimimerkillä @SijoitusTursas. Ja ei, @sijoittajatursas ei ollut viety, vaan olisi ollut liian pitkä. Twitterissä merkit ovat arvokkaita, niin itse viserryksissä kuin nimimerkeissä!

Niin ja se ensimmäinen twiitti, tässäpä se on:

Saa seurata ja re-tweetata sekä muutenkin opastaa viserryksen saloihin mikäli huomaatte minun hölmöilevän 🙂

Yksi vastaus artikkeliiin “Sijoittaja-Tursaan eka tviitti!

Kommentointi on suljettu.