Off-topic

Sijoittaja-Tursaan uusi kotiosoite!

Tuskailin viime blogahduksessani pitäisikö sitä ryhtyä harrastamaan asuntosijoittamista ammattimaisemmin. En vielä ole tämän suhteen tehnyt liikkeitä suuntaan taikka toiseen, mutta kiitokset erinomaisista kommenteista!

18a8xw9qc1nffjpg
Kuva: Lifehacker.com

Sen sijaan päätin ottaa askeleen kohti pro-bloggaaja -meininkiä ja rekisteröin blogille oman domainin eli verkko-osoitteen! Sijoittaja-Tursaan edesottamukset löytyvät jatkossa näppärästi osoitteesta http://sijoittajatursas.com. Blogi pyörii edelleen WordPressissä ja vanha osoite https://sijoittajatursas.wordpress.com toimii edelleen, mutta ohjaa liikenteen uuteen osoitteeseen.

Miksikö hankin oman domainin? Lähinnä jonkinmoisen vakavastiotettavuuden takia. Tai enhän tätä nyt hampaat irvessä kirjoita, mutta vuosi tässä on jo vierähtänyt ja tekstiä syntyy omalla painollaan, joten ajankohta tuntui sopivalta domainin rekisteröimiselle. Eikä hintakaan nyt päätä huimaa, WordPressin kautta rekisteröinti maksaa 18 € vuodessa (riippuen osoitteen päättestä, tuo oli hinta .com-osoitteelle).

Tosin tässä samalla lähti vähän mopo käsistä ja upgreidasin WordPress-tilini maksulliseen versioon (”Personal plan”) hintaan 36 € per vuosi, joka sisältää jo tuon verkko-osoitteen, mutta lisäksi pääsette eroon WordPressin pyörittämistä mainoksista blogissani! 🙂

Ei siis pitäisi olla tarvetta päivittää lukijasoftien taikka blogrollien osoitetta, mutta tiedoksi kuitenkin jos jotain ongelmia ilmenee, niin kannattaa kokeilla tuolla uudella osoitteella.

2 vastausta artikkeliin “Sijoittaja-Tursaan uusi kotiosoite!

  1. NIin se minullakin alkoi… Ja nyt menin ostamaan jo hostin ja opettelin käyttämään WordPress.orgia. Varo vaa, ettet anna pirulle pikkusormea, haha. Perus WordPress.com pohja on kyllä varsin jees.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.